Άδειες για 3 ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας

Άδειες για τρία ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, ενέκρινε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

Οικοδομική άδεια στην εταιρία Μπλε Κέδρος, συμφερόντων των αδελφών Ευμορφίδη, για το νέο ξενοδοχείο στην περιοχή Μακρυγιάννη, ενέκρινε η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε οικοδομική άδεια για τροποποίηση ειδικής ρύθμισης με αριθμό ΦΕΚ 460Δ/2021 “κτιρίου με κηρυγμένες διατηρητέες όψεις επί των οδών Δημητρακοπούλου και Φαλήρου, περιοχή Μακρυγιάννη, Δ. Αθηναίων για αλλαγή χρήσης από σταθμό αυτοκινήτων σε ξενοδοχείο, με αλλαγή περιγράμματος, εσωτερικών διαρρυθμίσεων, όψεων και στατικού φορέα” όπως αυτή τροποποιήθηκε με το ΦΕΚ248Δ/2023.

Το ακίνητο ανήκει 100% στην εταιρία ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ, ενώ διαχειριστής της αίτησης είναι η ASPA- KST ARCHITECTURAL URBAN ENVIRONMENTAL DESIGN CONSULTING AND MANAGEMENT Α.Ε. δ.τ. ASPA- KST Α.Ε. (Αρ. ΤΕΕ:12633), ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Επίσης, οικοδομική άδεια ενέκρινε η πολεοδομία του δήμου Αθηναίων για την κατεδάφιση τμήματος κτιρίου με διατηρητέα όψη και ανέγερση τετραώροφου ξενοδοχείου με δύο υπόγεια (Ειδική ρύθμιση).

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους και ανήκει κατά 87,5% στην εταιρία ΑΤ-ΗΛ PROPERTY A.E, κατά 5,2% στον ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟ, κατά 5,2% στον ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και κατά 5,2% στην ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Αθηναίων προχώρησε στην προέγκριση για αναθεώρηση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση ξενοδοχείου στην οδό Αγίου Παύλου.

Ενέκρινε αναθεώρηση της 342037 έγκρισης δόμησης για την αναθεώρηση της 99003/2020 πράξης όπως ενημερώθηκε με την 184421/2020 πράξη της ΔΔΟΜ Δ. Αθηναίων για την ανέγερση ξενοδοχείιου μέχρι 100 κλίνες, 9 ορόφων με δώμα και ένα υπόγειο.
Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία ΜΠΟΥΣΙΟΣ Η- ΝΤΟΒΑΣ Μ. “SAINT PAUL” Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Trip24 Png

@2023, Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?