Νέο ξενοδοχείο στη Βουλγαρία από την IHG Hotels & Resorts

Τα εγκαίνια του Holiday Inn Express Sofia Airport, του πρώτου ξενοδοχείου της επωνυμίας στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε η IHG Hotels & Resorts.

Το Holiday Inn Express Sofia Airport βρίσκεται στην πρωτεύουσα Σόφια και κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο και διαθέτει 152 δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ.

Η τοποθεσία είναι κομβική για ταξιδιώτες που διέρχονται ή επιθυμούν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα.

Αυτό το στρατηγικό άνοιγμα σηματοδοτεί την επέκταση του δικτύου IHG στην Ευρώπη. Η επιλογή της Σόφιας δεν είναι τυχαία: η πόλη έχει γίνει ένας αναδυόμενος τουριστικός προορισμός χάρη στον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική, τη σκηνή τέχνης και την τοπική κουζίνα, καθώς και τα χιονοδρομικά της κέντρα.

Η Holiday Inn Express ιδρύθηκε το 1990 και είναι μία από τις 18 επωνυμίες της premium συλλογής του Ομίλου IHG.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε μια από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες μάρκες μας σε έναν άλλο προορισμό στην Ευρώπη.

Η Σόφια είναι μια υπέροχη πόλη με πολλά να προσφέρει στον σύγχρονο ταξιδιώτη και είμαστε χαρούμενοι που το Holiday Inn Express Sofia Airport θα παρέχει τα απαραίτητα για επαγγελματίες ταξιδιώτες, αλλά και ταξιδιώτες που επιλέγουν μικρής διάρκειας διαμονή.

Οι τοποθεσίες στα αεροδρόμια αποτελούν βασική πτυχή της στρατηγικής ανάπτυξης της επωνυμίας μας Holiday Inn Express και αυτή η τελευταία κίνηση ενισχύει περαιτέρω την παρουσία μας σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη.” τόνισε η κα Willemijn Geels, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης, IHG Hotels & Resorts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Trip24 Png

@2023, Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?