Η κακή διατροφή μπορεί να προκαλέσει κακή διάθεση, απουσία ενδιαφέροντος για πράγματα που απολαμβάνατε, σύγχυση και απώλεια μνήμης. Τα παιδιά που δεν λαμβάνουν αρκετή πρωτεΐνη μπορεί να είναι ευερέθιστα και ανήσυχα και να έχουν προβλήματα προσοχής και μάθησης.

Το αυξανόμενο κόστος σε διεθνή ταξίδια και σε διακοπές, δεν έχει ακόμη μειώσει τη ζήτηση, όπως αποκάλυψε μελέτη της World Travel Market (WTM) 2023, σε συνεργασία με την Oxford Economics.

Σύμφωνα με την WTM Global Travel Report -που παρουσιάστηκε στην διεθνή τουριστική έκθεση στο Λονδίνο- αυτό οφείλεται στο ότι η τάση για ταξίδια εκδίκησης εξακολουθεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη.Ωστόσο, οι υψηλότερες τιμές έχουν αναγνωριστεί ως μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ταξιδιωτική βιομηχανία.

Όπως υπογραμμίζεται «τα ταξίδια εκδίκησης, μια τρέχουσα τάση τουρισμού μετά τον COVID-19, έχει πιθανώς μετριάσει τον αντίκτυπο του υψηλού κόστους στη συμπεριφορά των καταναλωτών μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε πώς οι υψηλότερες τιμές θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις επιλογές των ταξιδιωτών στο μέλλον».

Από την άλλη πλευρά οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις ανησυχούν επίσης για την αύξηση του κόστους, καθώς και για θέματα προσωπικού.Παρά το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, ωστόσο, οι προοπτικές είναι θετικές με πολλούς καταναλωτές να επιδεικνύουν προτεραιότητα όσον αφορά τις δαπάνες για ταξίδια, υποστηρίζει η μελέτη της WTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Trip24 Png

@2023, Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?