Βρετανίδα τουρίστρια περιγράφει ως “τραυματική” εμπειρία το γαμήλιο ταξίδι στη Ρόδο λόγω της πυκραγιάς

Για τραυματική εμπειρία έκανε λόγο τουρίστρια που βρέθηκε στη Ρόδο σε γαμήλιο ταξίδι με τον σύζυγό της, καθώς η αγωνία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στο νησί κορυφώθηκε όταν υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο τους το Σάββατο.

Η 36χρονη Claire Jones και ο επίσης 36χρονος σύζυγός της Paul, έφυγαν από το ξενοδοχείο Village Rhodes Beach Resort κοντά στη Λάρδο με λεωφορείο και οδηγήθηκαν μαζί με άλλους τουρίστες σε παραλία όπου επιβιβάστηκαν σε τρία σκάφη για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

“Ήταν πραγματικά πολύ οδυνηρή η διαδρομή μέχρι εκεί που πήγαμε γιατί μπορούσες να δεις όλους να απομακρύνονται από τα ξενοδοχεία τους ενώ άνθρωποι περπατούσαν κοντά στις παραλίες, στους δρόμους έχοντας μαζί τους μωρά και μικρά παιδιά”, δήλωσε η τουρίστρια στο πρακτορείο PA.

Πριν φτάσουν τα λεωφορεία, η τουρίστρια αναφέρει ότι κατευθύνθηκαν στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου έβλεπαν με αγωνία τις φλόγες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο.

Η κ. Jones πρόσθεσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της στάθηκαν πολύ τυχεροί γιατί κατάφεραν να φτάσουν στο Φαληράκι στα βόρεια του νησιού, όπου είχαν σχεδιάζει να μείνουν αργότερα στο πλαίσιο των διακοπών τους.

tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Trip24 Png

@2023, Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?